Bigbruin.com
Home :: Reviews & Articles ::
Forum :: Info :: :: Facebook :: Twitter :: Youtube :: RSS Feed
Search  :: Register :: Log in
good remote access prog.?
Post new topic   Reply to topic    Bigbruin.com Forum Index -> Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bruceModn
Rated NC-17


Joined: 06 Mar 2004
Posts: 155
Location: texas

PostPosted: Mon, 29 Mar 2004 21:00:55    Post Subject: good remote access prog.? Reply with quote View Single Post

looking for a reliable and secure (and free?)remote access program. id like to access my pc at home from work Grin
_________________
If you can read this, you have hacked my encryption. HACKER!
Back to top
View user's profile Send private message
Little Bruin
Boo Boo

Joined: 07 Apr 2003
Posts: 667
Location: Pic-A-Nic Basket
BeerCheeze
*hick*


Joined: 14 Jun 2003
Posts: 9285
Location: At the Bar

PostPosted: Mon, 29 Mar 2004 22:26:47    Post Subject: Reply with quote View Single Post

Back to top
View user's profile Send private message
JimBowy
Moderator


Joined: 02 Aug 2003
Posts: 1626

PostPosted: Mon, 29 Mar 2004 22:57:44    Post Subject: Reply with quote View Single Post

hope work doesnt have a firewall
but i do like Windows Remote Desktop (just not sure on its SECURITY lol...)

btw, love your sig... i have hax0red your encryption! muahhaaaa

_________________
- Jim
Back to top
View user's profile Send private message
bruceModn
Rated NC-17


Joined: 06 Mar 2004
Posts: 155
Location: texas

PostPosted: Tue, 30 Mar 2004 05:29:27    Post Subject: Reply with quote View Single Post

ty cheeze and jim.

i was loking for a new avatar and ran into this. thought you;d like it

_________________
If you can read this, you have hacked my encryption. HACKER!
Back to top
View user's profile Send private message
bruceModn
Rated NC-17


Joined: 06 Mar 2004
Posts: 155
Location: texas

PostPosted: Tue, 30 Mar 2004 21:19:01    Post Subject: Reply with quote View Single Post

well i put myself outside of the firewall so i could access my comp, in 3 minutes i received 4 viruses Mad So the idea of remote access is now a scrub.
_________________
If you can read this, you have hacked my encryption. HACKER!
Back to top
View user's profile Send private message
T-shirt
Rated XXX


Joined: 22 Aug 2003
Posts: 795
Location: Snohomish, WA USA

PostPosted: Wed, 31 Mar 2004 05:58:23    Post Subject: Reply with quote View Single Post

You don't want to be outside the firewall!( AS you found out) this needs to be setup as a secure VPN.
I've heard pretty good things about [url]http://www.realvnc.com/), but have never used it.
Leaving ANY open connection, on any computer has it's risks, but a hard firewall that does SPI, and VPN passthrough would probably work on your home end, what your works IT guys will allow is another question.[/url]
Back to top
View user's profile Send private message
bruceModn
Rated NC-17


Joined: 06 Mar 2004
Posts: 155
Location: texas

PostPosted: Wed, 31 Mar 2004 07:28:32    Post Subject: Reply with quote View Single Post

T-shirt wrote:
[url]http://www.realvnc.com/), but have never used it.
Leaving ANY open connection, on any computer has it's risks, but a hard firewall that does SPI, and VPN passthrough would probably work on your home end, what your works IT guys will allow is another question.[/url]


early morning posts area great Smile

thank you for the information, i'll look into getting a more complex firewall than my router.

_________________
If you can read this, you have hacked my encryption. HACKER!
Back to top
View user's profile Send private message
Little Bruin
Boo Boo

Joined: 07 Apr 2003
Posts: 667
Location: Pic-A-Nic Basket
JimBowy
Moderator


Joined: 02 Aug 2003
Posts: 1626

PostPosted: Wed, 31 Mar 2004 09:30:04    Post Subject: Reply with quote View Single Post

or just forward the remote desktop port (3889 or 3884... gotta check) i think it is to your computer's local IP address and you should be able to communicate to your computer remotely!
_________________
- Jim
Back to top
View user's profile Send private message
soot
Rated PG


Joined: 21 Mar 2004
Posts: 1

PostPosted: Sat, 03 Apr 2004 01:54:02    Post Subject: Reply with quote View Single Post

i use tightvnc, you can usually use a web version (port 5800 usually) or use your client to the IP (think its 5800/5900) you can usually change the port then just forward it Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Bigbruin.com Forum Index -> Software All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Contact Us :: On Facebook :: On Twitter :: On Youtube :: Newsletter :: RSS Feed :: FAQ :: Links :: Sponsors :: Privacy Policy
Copyright © 2000 - 2018 Bigbruin.com - All rights reserved